Ajudant de direcció, vocal coach i lletra “Neoliberal Show”

PAULINA FARIZA

Llicenciada en Ciències de la Informació (UAB), compta amb un amplíssim bagatge en el sector editorial, on ha exercit com a lectora d’originals, traductora d’anglès, alemany, castellà i català (Ed. Medici, Anagrama, Destino i Paidós), crítica literària (La Vanguardia, El Observador i Qué Leer), assistent d’edició (Ed. Salamadra) i cap de premsa, editora i directora editorial (2006-2011 a Alba Editorial, Premi Nacional a la Millor Tasca Editorial Cultural 2010).

Es forma en interpretació amb Enrique Ibáñez (Gente de Teatro) i Boris Rosenstein (Col·legi del Teatre). En acrobàcia amb Rogelio Rivel. I en cant amb Lottie Lewis, Marisol Morales i Kirby Navarro. Música i piano al Conservatori de Castelló i a l’Aula de Jazz i Música Moderna de Barcelona.

En la seva trajectòria artística destaquen: “Chosmky Show” (direcció de Xavier Albertí), “Stupendams” (integrant del grup de música a capella, 1994), “Deesses” (text propi, interpretat i dirigit per Pepa Lavilla, Institut del Teatre de Vic i la Nau Ivanow de Barcelona, ​​2013), “La Primera Vegada” (Companyia Ho Femmes Fatals, 2014), “Pàgines Callades, dones, cordes i versos” (recital poètic-musical actualment de gira) i “Ellazz”, grup de jazz i bossa nova en actiu.

(Nota curricular abril-2017)