Espai sonor

LAURA MIHON

Llicenciada   en   Comunicació   Audiovisual   (Universitat   de   Sevilla).   Màster   de   Producció i Comunicació Cultural a la Universitat Blanquerna Ramon Llull de Barcelona. Pràctiques de producció a l’Obrador d’Estiu (Sala Beckett). Porta la distribució de l’espectacle “Paisaje sin casas” (Teatre Lliure, 2013), i la producció de “El pes del plom” (Sala Beckett, 2014), de la companyia La Virgueria.

Dins el Col·lectiu La Santa, produeix el seu primer espectacle, “La infanta terrible i su séquito real” (Nau Ivanow, 2013), fa l’ajudantia de direcció de “Història de mi huida” (Àtic22, 2016),   la direcció de la lectura dramatitzada de “Haya” (Àtic22, 2015), la dramatúrgia i ajudantia de direcció de “Quan acabi la nit” (Teatre Tantarantana, 2016) i la dramatúrgia i direcció de “Una casa a l’est” (Teatre Tantarantana, 2017), les dues darreres dins del Cicló, cicle de companyíes independents en residència al Teatre Tantarantana.

D’altra banda, treballa com a regidora al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i fent tasques   de   producció   i coordinació   en PGE (Producció i Gestió d’Esdeveniments), com el Festival Música als Parcs o el Carnaval de Barcelona, entre d’altres.

(Nota curricular abril-2017)