Interpretació, assessora de moviment i coreografia “Via con Me”

ANNA RIPOLL

Nascuda a El Milà (Tarragona), es trasllada a Barcelona per especialitzar-se en Mim Corporal Dramàtic i Teatre Físic a MOVEO-Escola Internacional de Barcelona. És graduada en el Programa de Tècnica Meisner per actors amb Javier Galitó-Cava i completa la seva formació amb cursos de dansa, acrobàcia còmica, clown i xanques. També és llicenciada en Història de l’Art (UB).

Ha treballat amb diferents companyies de teatre, teatre gestual i teatre de carrer, actuant en diferents països com Espanya, Portugal, Romania, Itàlia, Bèlgica i Argentina. Va ser actriu en l’espectacle “ARA!” de Moveo Teatro, guardonat amb l’e-MIX Quality Label, segell de qualitat per al teatre físic i visual europeu 2011. De creació pròpia realitzà “Des espera”, direcció de Maria Södermark, solo de teatre físic que va rebre la menció especial del jurat al Festival Troia Teatro 2011 (Itàlia).

Va ser actriu de la Companyia Plaetix amb l’obra “Piensa mal y acertaràs”, espectacle de creació col·lectiva sobre el mòbbing immobiliari (Residència de creació a Fabra i Coats-Fabrica de Creació 2014).

És sòcia-fundadora de ToTum TeaTre, companyia i xarxa d’artistes dedicats a promoure el teatre físic. Plataforma a través de la qual crea espectacles, imparteix classes i col·labora amb companyies d’altres disciplines escèniques com a suport en la direcció i composició visual, com en l’espectacle i concert “MÀGIC” entre d’altres.

www.annaripollcompanys.com

(Nota curricular abril-2017)