Interpretació

SANDRA AMADE

Llicenciada en Història (U.B) Estudis d’interpretació de text a l’estudi Carlos Lasarte i ampliats a l’escola Eòlia de Barcelona. Màster en Estudis Teatrals a l’Institut del Teatre, UAB i UPF. Amplia aquesta formació amb Marina Julià (Commedia dell’Arte), Javier Garcimartín (SITCOM), Toni Martínez (entrenament davant la càmera), Álvaro Haro (preparació per al càsting), , Isabel de Llano (cant) i Irene Shams (cant) entre d’altres.

Ha treballat en diferents companyies de teatre de text i de teatre musical a Barcelona i a Madrid. També ha realitzat varies gires arreu d’Espanya de diferents musicals en anglès per públic infantil i juvenil.

A la seva trajectòria destaca: “Don Quijote de La Mancha” (Cía. Frotalámparas, Directora artística, gira per Italia), “The Vain Little Mouse” (Cia. T-Gràcia, gira per Espanya), “Desmesura” (Cía. Le Frick, temporada en la Sala Nudo Teatro/ Sala DT.Madrid), “Quatre dones i el sol” (Cia. Apunt), “Cuatro estaciones” (Cia. Apunt. Guanyadora de 5 premis al 9è concurs de Teatre de Les Corts).

Enguany ha fundat la Cia. Calidoscopi de teatre musical infantil en anglès i compagina la seva feina d’actriu amb la docència i la direcció escènica.

(Nota curricular abril-2017)