Vestuari

VALÈRIA CIVIL

Graduada Superior en Disseny de Moda i Estilisme al Instituto de la Moda (Barcelona), especialitzada en el vestuari per a espectacles contemporanis i multi-disciplinaris, amb més de 20 anys de trajectòria en el disseny escènic.

Compagina la seva activitat de creació amb la docent, impartint cursos i tallers de Vestuari Escènic i de Disseny de Moda.

Destaquen a la seva llarga trajectòria: Diversos muntatges amb la Companyia de dansa Sol Picó, les cinc últimes edicions del “Carnestoltes de Barcelona” (Ajuntament de Barcelona), “Cavalcada de Reis” (Ajuntament de Badalona), cloènda de la 19ena edició de “La Mercè” (La Fura dels Baus), “Alone” (Cia. Sebas, Festival Temporada Alta), “Incert” (Cia. Circ Pistolet, Centre Cultural Terrassa, primer Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ), “Desfilada contra les malalties mentals greus” (Marató de TV3). Se·leccionada pel certamen de “Prague Quadrienal 2007” (exposició mundial de disseny i arquitectura escènica) amb l’espectacle “Paella Mixta” (Cia. de dansa Sol Picó), nominada al millor vestuari “La dona manca o barbi-superstar”, Premis Butaca (2003), i premi al millor vestuari amb l’Ópera, “Figasantos-fagotrop: missatge al contestador, soparem a les nou” de Carles Santos (1996) , Associació de Crítics de Teatre de Barcelona.

valeriacivil.com

(Nota curricular abril-2017)